Katsoin iltiksen videohaastattelua Tiurasta... huomioni kiinnittyi ilmeisiin... katsokaapa joskus.. valehtilijoilla on usein outoja ilmeitä, ja psykopaateilla.. ne ei oikein osaa "valita" oikeaa ilmettä oikeaan tilanteeseen.

Tiuris oli niin ahne, että melko kivasta palkastaan huolimatta oli vielä saatava mauttomat MAsku sohvat alennuksella ja mieluiten, että joku muu senkin maksaa. Sitten kun kävi käry niin säälittävä selittely päälle.. selittelyt ontui niin paljon, että olikin otettava "minä juon nyt kahvia-proceduuri" käyttöön.

Tämänkaltaisiako sitten on meidän asioitamme päättämässä ? Masku-sohva säätäjät maailmanlaajuisessa taloudellissa ahdingossa leijuvaa Suomea pelastamassa ? Ei pojat, minust tuntuu, että myö hävitään tää sota.

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?11087478

ai niin.. ja kun Tiuris vihdoinkin tajuaa, että ympärillä on muitakin kuulemassa... käyttöön ainoa mitä osataan, lahjotaan vanhempi herrasmies hiljaiseksi.. alennuksella, eli kahvikupongilla.. voi voi.

 http://www.iltalehti.fi/nettitv/?10861764

"kenen puku teillä on päällä ?" ja aina yhtä sanavalmis Tiuris, kuten miehensäkin; "Hyvää itsenäisyyspäivää!" Kättelyssä epätietoisenkyyn silmät pälyili. Politiikan oppitunti numero yksi Marja; älä näytä pelkoa, toimittajat haistavat sen. Nykyään kun tiedotusvälineiden vastuullisuus aineistonsa oikeellisuudesta on nolla, pitää olla tarkkana nääs.

 www.iltalehti.fi/kuvagalleria/data/yleinen/1287/13.shtml