No jo on,  kohdalle osui artikkeli jossa kerrotaan, että venäjän puolustumisteriön sivuilla oli kirjoitus talvisodasta. Nimettömänä kommentoinut sankari oli ollut mm. sitä mieltä, että jos neuvostoliitto olisi TODELLA halunnut Suomen, olisi se sen saanut valloitettua. Eli.. ryssä aikanaan sitten tapatti joukkojaan harrastuksena vai ? Sitten oli samainen järjenjättiläinen ( mitä suuremmalla todennäköisyydellä tylsistynyt politikko joka odotteli korruptiorahojensa tuojaa.. ) uhoillut kirjoittamalla;

"Kuitenkin nykyään monet suomalaiset poliitikot (eivätkä vain suomalaiset, eivätkä vain poliitikot) katsovat paremmaksi unohtaa menneen sodan opetukset. He ajattelevat, että nyky-Venäjä ei ole Neuvostoliitto. Tämä on varsin vaarallinen harhaluulo. Venäjä on aina Venäjä, millä nimellä sitä sitten kutsutaankin."

.. ja unohtanut siinä sitten, että; " Suomi on aina Suomi, ja sillä nimellä sitä on koko itsenäisyytensä kutsuttu ja jonkin aikaa pitempäänkin" 

Mitä se Molotin pojanpoika oikein ajatteli ? Että se nakkaa ydinpommin rajansa viereen ? Ajaa ruosteisella panssarivaunulla Helsinkiin kun niiden rekatkin jo jää ratsioissa kiinni, 500 metriä rajasta huonon kuntonsa takia ? Kaippa me nyt huonokuntoiset tankit pysäytetään, sakotetaan ja lähetetään takaisin. Tai meinaa lähettää upseerit jotka eivät saa palkkojaan johtamaan simputettuja ja kiusattuja varusmiehiä Suomeen ? Eikö nyt olisi parempi nimenomaan PUOLUSTUSministeriössä miettiä miten saisi kaikille sotilaille lanttua kotimaassa, miten pitää ne tappamasta toisiaan ja itseään ja sitten uhoilla sotilaallisella kyvykkyydellään ja jos urheiluhenkeä riittää ja tuntuu, että pippeli on liian pieni niin tulla kokeilemaan ?

Noh, oli miten oli niin nauroin kyllä makeasti. Minä varoitin, että ryssä tulkitsee väärin meidän sotilasmarssit. Ei oppinut silloin jermun vahvuuksia.. että ei ollut pelkästään Suomen herrat kun löi päätään Karjalan mäntyyn.

 

nyt pitäis muistaa, että viimekerralla ei ollut kummatkaan itekseen :D